Sponsors

Vika Iveco bedrijfswagens

Transport staat gelijk aan energie en energie is aanstekelijk. Energie creëert een virtuele cirkel waarin iedereen meer geeft én meer krijgt. IVECO past dit principe toe op al zijn partners of het nu om klanten gaat of werknemers, toeleveranciers of dealers.

Als internationale speler in de wereld van transport, is IVECO een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

Daarnaast produceert IVECO ook voertuigen bestemd voor personenvervoer, speciale voertuigen voor defensie en civiele bescherming. Zelfs voor specifieke missies zoals brandbestrijding.

De IVECO-voertuigen zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, toegepast op een compleet gamma van dieselmotorisaties en alternatieve aandrijflijnen. Bij deze laatste aandrijflijnen behoren bijvoorbeeld aardgas/methaan (CNG), biobrandstoffen, hybride technologieën alsook elektrische aandrijvingen.

Hiab b.v.

Hiab is 's werelds toonaangevende leverancier van apparatuur voor het afhandelen van ladingen op de weg, intelligente diensten, slimme en geconnecteerde oplossingen.

Autovakmeester Stapel

Autobedrijf Stapel B.V. is een allround garagebedrijf en APK-Keurstation, gevestigd in Staphorst aan de Industrieweg 16. Een vertrouwd adres voor APK, onderhoud en reparatie, camperonderhoud, diagnose, schadeherstel- en afwikkeling, aircoservice, etc.

Tevens kunt u hier terecht voor in- en verkoop van nieuwe of gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's.

Tel.: 0522-462431

www.autobedrijfstapel.nl

Scania Beers Zwolle

UW BEDRIJF STAAT CENTRAAL
We maken trucks waar bedrijven op kunnen bouwen. Het gaat niet alleen om prestaties, betrouwbaarheid en zuinigheid, maar ook om de kennis die Scania heeft van uw bedrijf. Als we u beter kennen, kunnen we u een op maat gemaakt pakket met services aanbieden zodat u uw winstgevendheid spectaculair kunt verhogen.

GS Meppel

Voor meer informatie verzoeken we u contact op te nemen met:

GS Meppel
Ezingerweg 59
7943 AZ Meppel
T: +31(0)522 251541
F: +31(0)522 260690
E: info@gsmeppel.nl

Rodi Truckspecials

Welkom op de website van Rodi Truckaccessoires te Blokzijl (Overijssel). Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in accessoires voor trucks en bestelwagens. Hierbij kunt u denken aan: complete inrichting en bekleding van truckcabines, geheel naar uw wensen of bijvoorbeeld de levering en montage van sidebars, pushbars, bullbars, kastenwanden, rvs beugels, x-light beugels, standairco, stoelhoezen en gordijnen. Dit alles gebeurt in onze werkplaats te Blokzijl.

Autobedrijf Henri van der Veen

Autobedrijf Henri van der Veen is sinds 1986 een begrip in Nieuwleusen en ver daarbuiten. Als bemiddelaar en leverancier van occasions van alle automerken, heeft ons bedrijf een goede reputatie opgebouwd.

Autobedrijf Henri van der Veen is uw specialist als het gaat om APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel.
Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom constant aan een goede relatie met onze klanten.

Middels deze website willen wij u informeren over de diensten en faciliteiten welke wij u kunnen bieden. Wij zijn gevestigd in Nieuwleusen (gemeente Dalfsen), dichtbij Zwolle.

Geert Kleis Fotografie

Van der Sluis Transport

Al drie generaties lang zijn wij dagelijks, nationaal en internationaal, onderweg om onze klanten van een optimale logistieke dienstverlening te voorzien. Met ons uitgebreide en goed onderhouden wagenpark zijn wij een no nonsense dienstverlener waarbij het accent ligt op auto's met autolaadkranen. Met innovatieve oplossingen, goed opgeleid en goed gemotiveerd personeel kunnen wij uw transport en/of dienst van toegevoegde waarde voorzien.

Onze specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diverse ladingen, zoals gevelelementen, machines, units, containers, bouwmaterialen, g.w.w. materieel en overige exceptionele ladingen. Onze auto's zijn voorzien van autolaadkranen waarbij we uitblinken in het zwaardere segment, waarmee we met name actief zijn in de bouw- en industriesector. Ook kunnen wij u tot op grote hoogte behulpzaam zijn bij montagewerkzaamheden en specialistische kraanwerkzaamheden, waarbij moet worden gedacht aan het plaatsen van glas, het plaatsen van prefab woningdelen, scharnier-daken en het (ver)plaatsen van materiaal naar/van moeilijk bereikbare plaatsen. Bij transporten waarbij er sprake is van buitenmaatse gewichten en afmetingen welke de wettelijk toegestane waarden overschrijden verzorgen wij ook de voorgeschreven ontheffingen en eventuele transportbegeleiding.

Wegrestaurant de Lichtmis

Sinds 1894 een begrip
Een borreltje met baron van Dedem
De Lichtmis is al vijf generaties een plek waar mensen graag stoppen als ze onderweg zijn.
In 1894 begon meneer Ennik kopjes koffie te verkopen in zijn kruidenierswinkeltje bij de Lichtmis in Dedemsvaart. Op een dag gaf baron Van Dedem, de man achter de Dedemsvaart, aan dat het tijd werd dat Ennik een borrel ging verkopen. Niet lang daarna was de kruidenierswinkel volledig getransformeerd tot café. Enniks dochter en haar man Piet Huisman namen de zaak over, gevolgd door hun zoon Henk.

Weg van de Lichtmis
De omgeving veranderde. De Rijksstraatweg werd de A28. De vierde generatie ondernemers, Bertus en Hennie Huisman, doopte Café Huisman om in Wegrestaurant de Lichtmis. Vanaf toen werd er nadrukkelijk gelet op de wensen van het vrachtverkeer. Wat we nu nog terugzien in de enorme verlichte parkeerplaats, gratis douches en WiFi.

Vijfde generatie
Peter Huisman is een echte horecaman. Geen wonder dat hij in 1997 bij zijn ouders in de zaak kwam werken. Hij is altijd op zoek naar nieuwe smaakbelevenissen en bijzondere combinaties voor op de kaart.

Wensink aangenaam

In beeld: Wensink Trucks en Truck & Trailer
ZWOLLE – “Wij zien een goede toekomst voor Wensink Trucks en Truck & Trailer en gaan zeker uitbreiden”, zegt Marco Boere, business unit directeur Trucks, Truck & Trailer en Bus. “Al is die groei geen doel op zich. Als je gewoon de goede dingen blijft doen en kwaliteit blijft leveren word je vanzelf groter.”


Truck & Trailer is onderdeel van Wensink Automotive; een van Nederlands grootste autobedrijven met ruim 1.300 medewerkers en 40 vestigingen. Het familiebedrijf opereert succesvol in zowel de personen- als bedrijfswagenmarkt. Zeker in de weerbarstige transportmarkt slaat de Wensink Trucks en Truck & Trailer aanpak aan. Boere: “Het is een kwestie van meedenken en doen wat je belooft. Ondernemers en chauffeurs hebben behoefte aan een mobiliteitspartner die hun business begrijpt en op alle fronten meerwaarde biedt. Iedere keten is zo sterk als zijn zwakste schakel. Zelfs de beste truck kan niet zonder goede service. En alleen met een passende trailer haalt de beste truck het maximale uit het transport. Daarom bieden wij het totale pakket onder één dak aan.”

Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens heeft twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks, IVECO Daily en Fiat Professional bedrijfswagens. Iedere dag staan circa 480 gedreven werknemers voor u klaar. In Zwolle is Bakker Bedrijfswagens gevestigd aan de Ceintuurbaan 50. Ga naar www.bakkerbedrijfswagens.nl voor meer informatie.

U kan er terecht voor uiteenlopende diensten:

- Onderhoud en reparatie

- Verschillende keuringen zoals APK

- 24 uur service

- Onderdelen voor trucks en bedrijfswagens

- Verkoop van trucks en bedrijfswagens

- Camper onderhoud

Nijwa trucks

Over ons
Nijwa Groep is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland. Met zeven vestigingen in Overijssel, Drenthe en Groningen zijn wij jouw betrouwbare business partner voor optimaal inzetbare trucks en bedrijfswagens. Wij combineren hoogstaand transportmaterieel met een excellent serviceniveau. En we ontwikkelen continu nieuwe mogelijkheden zodat je duurzaam, slim en zorgeloos kunt rijden.
One stop shopping
Nijwa Groep biedt ‘one stop shopping’ voor de transportondernemer, eigen vervoerder en eigen rijder. Van verkoop en financiële diensten tot brandstofmanagement en werkplaatsservices, voor zowel trekkend als getrokken materieel. Ook onze bedrijfsdivisies Nijwa Rent en Nijwa Used Trucks staan tot jouw dienst.


Allround service
In het voorjaar van 2018 opende onze merkonafhankelijk dealerbedrijf Nijwa Trucks haar eerste vestiging in Drachten. Als allround servicebedrijf richt Nijwa Trucks zich volledig op het onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers. Ook kun je hier terecht voor de verkoop van jong gebruikt, betrouwbaar transportmaterieel. Daarnaast biedt Nijwa Rent in de vestiging in Drachten een ruime voorraad aan huurvoertuigen.

Maximale mobiliteit
Nijwa Groep maakt onderdeel uit van Nijhof-Wassink Groep. Met onder andere transportbedrijf Nijhof-Wassink als zusterbedrijf kennen wij de transportbranche en snappen wij jouw uitdagingen. Nijwa Groep staat voor maximale mobiliteit en de beste oplossing voor jouw situatie. Naast kwaliteit van onze diensten en producten, onderstrepen wij de aandacht voor milieu en veiligheid. Zo creëren we waarde op de lange termijn.


Een hechte familie
Binnen ons familiebedrijf draait alles om persoonlijke aandacht. Aandacht voor onze klanten en voor onze medewerkers. Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een stabiele werkgever voor ruim 280 collega’s. Samen vormen we een hecht team met een sterk familiegevoel. Wat dat betreft is er sinds 1967 niets veranderd.

Catering service De Patrijs

Dáárom De Patrijs
Al sinds 2001 is Cateringservice De Patrijs hét adres voor uw catering en Events.
De Patrijs biedt een uitgebreid arrangement aan catering en evenementen mogelijkheden en is continue bezig zichzelf nog meer te ontwikkelen.
Met een keukenteam en ervaren eventmanagers organiseren wij voor particulieren en bedrijven feesten van 10 tot 1.000 man of meer. Alles is mogelijk!


Over de Patrijs Catering
In 1986 begon Egbert Eggen met Cafetaria Eggen waarbij kwaliteit en gezelligheid altijd hoog in het vaandel stonden. In 2000 is Egbert hier mee gestopt en in 2001 is hij begonnen met Cateringservice De Patrijs. Nadat hij de locatie aan de Patrijs 22 uit was gegroeid, is hij verhuisd naar een schuur van Slager om vanuit hier te starten met maaltijden voor Rollecate. Sinds 2003 zit Cateringservice De Patrijs gevestigd in D' Olde Skoele in Rouveen en vanuit hier richten ze zich op het leveren van catering.

In 2020 is Koggel Events uit Balkbrug overgenomen door Cateringservice De Patrijs en sindsdien kunnen we ons nog meer richten op de volledige verzorging van evenementen.

Goed is voor ons niet goed genoeg. Bovendien houden we onszelf met deze vraag scherp zodat we steeds weer kunnen verrassen, verbazen en vernieuwen. Dit doen wij geheel op eigen wijze, zeer professioneel, een tikkeltje gek en soms uit een onverwachte hoek.


Iets te vieren? Cateringservice De Patrijs regelt het!

Roordink Bedrijfswagens

Over Roordink Bedrijfswagens
Geschiedenis
De historie van Roordink Bedrijfswagens begint in 1984. In dat jaar start Gijs Roordink met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op het bedrijventerrein Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels vertrouwd terrein.

In de jaren die volgen, wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfswagenformule: het totaalpakket. Voor alle diensten rond de bedrijfswagen moet de klant terecht kunnen op één adres. Deze formule blijkt succesvol en de motto’s ‘Gewoon anders!’ en ‘Afspraak is afspraak!’ werpen hun vruchten af.
De groei zit erin en in 1990 opent Roordink haar tweede vestiging in Veenendaal. Een jaar later, in 1991, worden de activiteiten op deze locatie uitgebreid met carrosseriebouw.

Periode 1984 tot heden in vogelvlucht:
1984 Start van Roordink Bedrijfswagens
1990 Opening van de tweede vestiging in Veenendaal
1991 Uitbreiding met carrosseriebouw
1994 10-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
1996 Roordink Bedrijfswagens wordt ISO gecertificeerd
2000 Introductie van de MAN Trucknology Generation
2004 20-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2006 Introductie van de Volkswagen Crafter-serie
2007 Introductie van de MAN TGX en TGS
2008 Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het ISUZU-dealerschap
2009 Roordink Bedrijfswagens neemt SAT Coevorden en SAT Zwolle over
2010 Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN servicedealer van het jaar
2012 Roordink Bedrijfswagens behaalt het certificaat Erkend Duurzaam
2013 Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN Salesdealer van het jaar
2014 30-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2015 Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het DFSK CityTransporter dealerschap
2017 Introductie van de MAN TGE bestelwagen
2020 Introductie van de nieuwe MAN Truck Generation
2020 Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het dealerschap van Maxus

Missie
Onze missie is het aanbieden van bedrijfswagenoplossingen onder één dak. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten, die zoveel mogelijk duurzaam worden uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat Roordink Bedrijfswagens steeds hoger op uw voorkeurslijst komt te staan. Kiezen voor Roordink Bedrijfswagens is kiezen voor 100% service en ervaring.

Visie
Roordink Bedrijfswagens is het meest complete bedrijfswagencentrum van Midden-Nederland. Als dealer van bedrijfswagenproducten en -diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met oog voor maatschappij en milieu, waardoor Roordink Bedrijfswagens ook een duurzame onderneming is.

Kooiker Groep

Welkom bij Kooiker Staphorst!
Sinds 2003 timmert Kooiker hard aan de weg. Inmiddels bestaan we uit vier bedrijven en zijn de activiteiten binnen deze bedrijven aanzienlijk gegroeid. De meest voorkomende werkzaamheden:

Zandzuigen
Zandblazen
Bestrating
Riolering en leidingwerk
Grondwerk
Dakgrind verwijderen / aanbrengen
Landmeten
Locatiebepaling
Kruipruimte werkzaamheden
Op maat werkzaamheden
en nog veel meer…

Stens Transport

Stens Transport B.V.
Stens Transport B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van levende dieren.
Ons goed opgeleide en gecertificeerde personeel voert het transport op zorgvuldige wijze uit.
Hoofdzakelijk vervoeren wij runderen, maar ook het vervoeren van geiten en schapen behoort tot de mogelijkheden.

Naast het veetransport hebben wij een neventak die voorziet in het vervoer van stukgoederen.

Hooikammer Automotive

De Hooikammer Groep is een familiebedrijf

Hooikammer is een bekende naam in de mobiliteitsbranche. Het familiebedrijf met ruim 35 gedreven medewerkers houdt zich de laatste jaren bezig met duurzame ontwikkelingen. Er wordt met een duidelijke visie naar een duurzame toekomst gekeken met als uitgangspunt het aanbieden van diensten gericht op het ontzorgen van relaties in duurzame mobiliteitsoplossingen. Samen op weg.

De familie Hooikammer heeft een rijke geschiedenis in de sector. Vader Hooikammer startte in 1972 al met berging, hij had het tweede bergingsbedrijf in Nederland naast zijn autosloperij. Jan Berend Hooikammer startte in 1999 met het winnen van een aanbesteding en contracteerde zijn eerste bergingsregio. Kort daarna volgde de eerste autotransport wagens. In 2010 voegde zich een zelfstandig opererend bedrijf bij die inbeslagname van voertuigen organiseert. De derde generatie Hooikammer is nu de eerste stappen binnen ons toekomstbestendige bedrijf aan het zetten.

Hooikammer is een bedrijf waar het er nog toe doet wie je bent. Een persoonlijke relatie met een afspraak is afspraak mentaliteit maakt de Hooikammer Groep een prettig bedrijf om samen op weg te gaan.

WAAROM DE HOOIKAMMER GROEP?
→ Snelle service

→ Berging 24 uur per dag bereikbaar

→ Klein team met korte lijnen

→ Landelijk dekkend netwerk

HD Infratechniek

Over HD Infratechniek:

HD Infratechniek B.V. is begonnen in 1998 en werkt al ruim 22 jaar aan de meest uiteenlopende bestratingsprojecten.
Het begon met kleine projecten, maar door de jaren heen heeft HD Infratechniek diverse grote projecten afgerond.
Inmiddels mogen wij voor een groot aantal gemeentes projecten realiseren.

HD Infratechniek verzorgt de werkzaamheden van grond- tot straatwerk.
Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons voor op. Onze gediplomeerde stratenmakers proberen een zo goed mogelijk resultaat te verrichten.
Door de machines waar over wij beschikken worden de arbeidsomstandigheden voor de stratenmakers een stuk beter.

HD Infratechniek B.V. is een erkend leerbedrijf en VCA* gecertificeerd. Dat betekent dat wij onder meer voldoen aan de professionele eisen van ambachtelijk werken, veiligheid en bedrijfsvoering. Bovendien vormen arbowetgeving en kwaliteitszorg de peilers onder ons beleid. U bent dus altijd verzekerd van vakmanschap dat op een verantwoorde wijze wordt ingezet.

Particulieren:

Uiteraard staan wij niet alleen voor gemeentes klaar, ook voor particulieren draaien wij onze handen niet om.
Bent u toe aan een nieuwe oprit of sfeervol terras? Tijd voor een nieuwe tuin? Onze stratenmakers staan voor u klaar.

Door de nauwe samenwerking met HD Handel en Bestrating zouden wij ook iets voor u kunnen betekenen als het gaat om de keus in stenen of het leveren van zand, grond of grind.