Sponsors

Hiab b.v.

Hiab is 's werelds toonaangevende leverancier van apparatuur voor het afhandelen van ladingen op de weg, intelligente diensten, slimme en geconnecteerde oplossingen.

Autovakmeester Stapel

Autobedrijf Stapel B.V. is een allround garagebedrijf en APK-Keurstation, gevestigd in Staphorst aan de Industrieweg 16. Een vertrouwd adres voor APK, onderhoud en reparatie, camperonderhoud, diagnose, schadeherstel- en afwikkeling, aircoservice, etc.

Tevens kunt u hier terecht voor in- en verkoop van nieuwe of gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's.

Tel.: 0522-462431

www.autobedrijfstapel.nl

Rodi Truckspecials

Welkom op de website van Rodi Truckaccessoires te Blokzijl (Overijssel). Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in accessoires voor trucks en bestelwagens. Hierbij kunt u denken aan: complete inrichting en bekleding van truckcabines, geheel naar uw wensen of bijvoorbeeld de levering en montage van sidebars, pushbars, bullbars, kastenwanden, rvs beugels, x-light beugels, standairco, stoelhoezen en gordijnen. Dit alles gebeurt in onze werkplaats te Blokzijl.

Catering service de Patrijs

Dáárom De Patrijs
Al sinds 2001 is Cateringservice De Patrijs hét adres voor uw catering en Events.
De Patrijs biedt een uitgebreid arrangement aan catering en evenementen mogelijkheden en is continue bezig zichzelf nog meer te ontwikkelen.
Met een keukenteam en ervaren eventmanagers organiseren wij voor particulieren en bedrijven feesten van 10 tot 1.000 man of meer. Alles is mogelijk!


Over de Patrijs Catering
In 1986 begon Egbert Eggen met Cafetaria Eggen waarbij kwaliteit en gezelligheid altijd hoog in het vaandel stonden. In 2000 is Egbert hier mee gestopt en in 2001 is hij begonnen met Cateringservice De Patrijs. Nadat hij de locatie aan de Patrijs 22 uit was gegroeid, is hij verhuisd naar een schuur van Slager om vanuit hier te starten met maaltijden voor Rollecate. Sinds 2003 zit Cateringservice De Patrijs gevestigd in D' Olde Skoele in Rouveen en vanuit hier richten ze zich op het leveren van catering.

In 2020 is Koggel Events uit Balkbrug overgenomen door Cateringservice De Patrijs en sindsdien kunnen we ons nog meer richten op de volledige verzorging van evenementen.

Goed is voor ons niet goed genoeg. Bovendien houden we onszelf met deze vraag scherp zodat we steeds weer kunnen verrassen, verbazen en vernieuwen. Dit doen wij geheel op eigen wijze, zeer professioneel, een tikkeltje gek en soms uit een onverwachte hoek.


Iets te vieren? Cateringservice De Patrijs regelt het!