Parkeren bezoekers

Na 4 jaar wachten gaat het op zaterdag 24 September dan toch weer gebeuren!
Staphorst zal dat weekend weer vol stromen met blinkende trucks.
Op die dag organiseert Chauffeursvereniging de Lichtmis hun twee jaarlijkse Truckersdag,
op het evenemententerrein ‘de Tippe’ in Staphorst

De chauffeurs vereniging telt inmiddels meer dan 500 leden en houdt diverse evenementen voor hun leden.
De twee jaarlijkse truckersdag is daarvan het grootste evenement.
Dat dit evenement leeft onder de chauffeurs blijkt uit het aantal aanmeldingen, er word een record aantal vrachtwagens verwacht op De Tippe in Staphorst.
De organisatie heeft wederom een aantal mooie demonstraties bedacht.

Als organisatie vragen we u graag aandacht voor het parkeren!

Aangezien we een evenement hebben met veel aan en afvoer van groot materieel willen we graag de aan en afvoer wegen goed toegankelijk houden voor alle weggebruikers.
Parkeren kan op het terrein van IJsvereniging Staphorst aan de Schuthekkeweg. De organisatie verzoekt een ieder die een bezoek gaat brengen aan de Truckersdag om zich aan het parkeerbeleid te houden.
Er worden gratis pendelbussen ingezet om de bezoekers van het parkeerterrein naar de Tippe te brengen.
Het parcours rondom de Tippe word zaterdag afgesloten, bezoekers die op de fiets uit Staphorst komen worden verzocht hun fietsen te parkeren aan de Ebbinge Wubbenlaan. Het parkeerterrein van VVV Staphorst is wel bereikbaar, maar alleen voor voetbalbezoek.

Kom je vanaf Groningen, dan neem je op de A28 afslag 23 Staphorst. Onderaan de afrit ga je rechtsaf de Rijksparallelweg op. Daarna ga je net na de Lidl de 1e weg links, de Schuthekkeweg op en kom je bij de parkeerplaats aan.

Kom je vanaf Zwolle, neem dan op de A28 afslag 23 Staphorst. Onderaan de afrit ga je linksaf de Rijksweg op. Daarna neem je op de stovonde de 2e afslag naar de Rijksparallelweg. Hier ga je net voorbij de Lidl de 1e weg links, de Schuthekkeweg op en kom je aan bij de parkeerplaats.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 24 September van 10u tot 18u, op de Tippe in Staphorst.
De toegang is geheel gratis.