Noah4All

Stichting Noah4All heeft als doel collega’s uit de logistieke sector, die door een ernstige (terminale) ziekte zijn getroffen, een bijzondere dag te laten beleven. Een verwendag waarbij het gehele gezin betrokken is. Even weer tussen de collega’s en even weer in de cabine zitten: zo beleef je weer het gevoel zoals toen. Noah4All organiseert deze wensen kosteloos door het hele land.

De doelgroep die wij willen bereiken zijn sterk betrokken bij het transport. Een ongeneselijke ziekte betekent ook een isolement, weggetrokken uit de maatschappij waar je werkzaam in bent. Het missen van je werk en je collega’s die je weinig of niet meer ziet maakt het proces van ziek zijn nog erger. Wij proberen dat isolement te doorbreken en zo je weer terug te brengen naar het moment van actieve dienst samen met je collega’s, familie en vrienden, al is het maar voor één dag.

Wij leggen deze bijzondere dag op beeld vast zodat iedereen een prachtige herinnering heeft. Die prachtige wens kan zeker een verlichting geven voor de toekomst die voor hen niet al te rooskleurig is.

Door middel van het realiseren onze Noah4All wenstruck hebben wij als Noah4All de mogelijkheid om de mensen met rolstoel of diegene die bedlegerig zijn ook mee te nemen om een rit te maken, wij moeten er ook voor hen zijn!

Hiervoor hebben wij als Noah4All uw steun hard nodig, dit om de wensen waar te kunnen maken voor iedereen uit onze doelgroep! 

Hiervoor zijn onze vrijwilligers aanwezig tijdens de truckersdag Staphorst. Laat je verder informeren over wat Noah4All doet en steun ons in ons werk. Dat kan je doen door o.a. de aankoop van onze mascotte Taggo, een geurhanger van Noah4All of tal van andere dingen. 

Zien wij jullie dan?

https://www.noah4all.nl/